DENNÍ MENU – 19. 2. – 23. 2. 2018

 ♦

PO

Sedlácká polévka (1) 10,-

1) Grilovaná uzená krkovička, čočka na kyselo, salát z kysaného zelí (1) 95,-

2) Kuřecí „Kung Pao“, hranolky (5) 105,-

3) Italská krémová rýže s vepřovou panenkou a sýrem gorgonzola (3,7) 115,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou,

 pečené brambory, salátek (1) 140,-

ÚT

Staročeská česnečka s chlebovými krutóny (1) 10,-

1) Grilovaná vinná klobása, bramborovo – pórkové pyré, znojemský okurek (1,3,7) 95,-

2) Frankfurtská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,7) 105,-

3) Krůtí medailónky s rokforovou omáčkou, bramborové dukátky (3,7) 115,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou,

 pečené brambory, salátek (1) 140,-

ST

Frankfurtská polévka s klobásou (1,7) 10,-

1) Koprová omáčka s masem a vajíčkem, vařené brambory (houskový knedlík) (1,3) 95,-

2) Telecí ragů s bylinkovou rýží (1) 110,-

  3) Kuřecí steak zapečený s rajčata a mozzarelou, americké brambory, česnekový dresink (3,7) 115,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou,

 pečené brambory, salátek (1) 140,-

ČT

Uzený vývar s masem a kroupami (1,9) 10,-

1) Smažený hermelín, vařené brambory s pažitkou, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 95,-

2) Caesar salát (ledový salát, rajče, kuřecí maso, volské oko, parmezán, krutóny ) (1,3,7) 105,-

3) Pečené králičí hřbet se slaninou, houskové knedlíky, moravské zelí (1,7) 120,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou,

 pečené brambory, salátek (1) 140,-

          ♦         

PA

Bramborový krém s hříbky a slaninou (1,7) 10,-

1) Francouzské brambory s uzeným masem, zelný salát s koprem (3,7) 95,-

2) Krůtí ražniči, hranolky, cibule, hořčice, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 105,-

3) Steak z vepřové krkovičky s kovbojskými fazolemi, bramboráčky (1,3,7)115,-

4) Medailonky z hovězího flank steaku se šalotkovo-pepřovou omáčkou,

 pečené brambory, salátek (1) 140,-

                    ♦                      

Dezert na tento týden

Horké maliny se zmrzlinou a šlehačkou (3,7) 30,-

 ♦  

Za polévku objednanou samostatně (bez hlavního chodu) účtujeme 25,-

Stravenky přijímáme pouze PO – PA od 11.00 – 15.00 hodin!!!

Na stravenky vracíme do 5,-Kč

Telefon pro rezervace: 495 585 082

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Aktuální nabídku menu a jídelního lístku naleznete na www.inflagrantihk.cz

Otevírací doba: Po – Ne, od 11.00 do 23.00

Provozovatel: Restaurace Inflagranti s.r.o. , IČ: 28830636

Víkendové menu

23.2. - 25.2.2018

 

Polévka: Bramborový krém s hříbky a slaninou (1,7) 

Hlavní chod:                     150g Filírovaná panenka s parmezánovou krustou, servírovaná s toskánskými brambory a konfitovanou červenou cibulkou (7) 

Cena:   249,-Kč

Novinky

 

 

Sezóní nabídka teplých domácích nápojů nápojů ( pomeranč s hřebíčkém, černý bez, meruňka s badyánem a skořicí)