Denní menu – 23. 4. – 27. 4. 2018

PO

Sedlácká polévka (1,3,7,9) 10,-

1) Gurmánské pečené vepřové maso na pivu, nočky (1,3,7) 95,-

2) Kuřecí medailónky v parmazánovém těstíčku, bramborová kaše (1,3,7) 105,-

3) Rumpsteak se smetanovými fazolkami, hranolky (1,3,7) 120,-

4) 200g Steak z krkovičky se salátem Coleslaw, česneková bagetka (1,9,10) 140,-

ÚT

Čočková polévka s klobásou (1) 10,-

1) Maďarský guláš, s houskovými knedlíky (1,3,7) 100,-

2) Pečená Tilápie na bylinkách s mořskou solí, zeleninový bulgur (1,4) 105,-

3) Zbojnický vepřový kotlet (slanina, cibule, česnek), domácí americké brambory, česnekový dresink (3,7) 115,-

4) 200g Steak z krkovičky se salátem Coleslaw, česneková bagetka (1,9,10) 140,-

ST

Francouzská cibulačka se sýrovým toastem (1,3,7) 10,-

2) Pečené kuřecí stehýnko „Po Toskánsku“, těstoviny (1,3,7) 100,-

2) Španělský ptáček, dušená rýže (1,3,10) 110,-

3) Krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, bramborové dukátky, pikantní dresink (3,7) 115,-

4) 200g Steak z krkovičky se salátem Coleslaw, česneková bagetka (1,9,10) 140,-

ČT

Hovězí vývar s vaječným svitkem (3,7) 10,-

1) Plněné palačinky kuřecím masem, listovým špenátem a modrým sýrem (1,3,7) 95,-

2) Řecký salát s marinovaným vepřovým masem a bagetkou s bylinkovým máslem (1,3,7) 105,-

3) Pečená kachna na víně s červeným zelím a karlovarskými knedlíky (1,3,7) 120,-

4) 200g Steak z krkovičky se salátem Coleslaw, česneková bagetka (1,9,10) 140,-

PA

Kaldon (1,7) 10,-

1) Pomalu pečené marinované vepřové koleno bez kosti, čerstvý chleba a křen, hořčice (1,3,7) 100,-

2) Hovězí HAMBURGER „BACON“(jemně mletá roštěná, kečup, hořčice, sýr, slanina, ledový salát, domácí majonéza z jogurtu), hranolky (1,3,7,10) 110,-

3) Panenské medailónky s žampiónovým ragů, tymiánové bramborové dukátky (1,7) 115,-

4) 200g Steak z krkovičky se salátem Coleslaw, česneková bagetka (1,9,10) 140,-

Dezert na tento týden

Panna cotta s čerstvým ovocem zdobená mátou (7) 30,-

 Za polévku objednanou samostatně (bez hlavního chodu) účtujeme 40,-

Stravenky přijímáme pouze PO – PA od 11.00 – 15.00 hodin!!!

Na stravenky vracíme do 5,-Kč

Telefon pro rezervace: 495 585 082

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Aktuální nabídku menu a jídelního lístku naleznete na www.inflagrantihk.cz

Otevírací doba: Po – Ne, od 11.00 do 23.00

Provozovatel: Restaurace Inflagranti s.r.o. , IČ: 28830636

Víkendové menu

27. 4. -  29. 4.2018

Víkendové meny

  

Polévka:

Kaldon (1,7)

Hlavní chod: 

 ¼ Pečené kukuřičné kuřátko s jarní nádivkou, podáváme s gratinovanými brambory se špenátem (1,3,7)


Cena:
    19
9,-Kč

Novinky

 

Pivní novinka na duben

Belgický Saison  5%alkoholu   0,4l   50,-Kč

 

Sezóní nabídka  nápojů 

od 13.4.2018

 

Malinový sekt 0,5% alk. 0,1l  40,-Kč

 

Aperol Spritz 0,16l  75,-Kč

 

Okurková limonáda  0,4l  50,-Kč

 

Malinová limonáda s bazalkou  0,4l  50,-Kč

 

Domácí bezová limonáda  0,4l  50,-Kč

 

Citrónová limonáda 0,4l 50,-Kč

 

Cider s příchutí černého bezu a limetky 0,3l   70,-Kč

 

Cider Kingswood 0,4l  50,-Kč