DENNÍ MENU – 25. 3. – 29. 3. 2019

 ♦

PO

Valašská kyselice (1,3,7) 12,-

1) Sekaný řízek v rajské omáčce, dušená rýže (1,3,7,9) 105,-

2) Vepřová směs po čínsku, dušená rýže (3,7,9)  115,-

3) Kuřecí prsíčko plněné olivami a sušenými rajčaty na italském rizotu s parmezánem a bílým vínem (7) 125,-

4) Pečené králičí stehno na dijonské hořčici, šťouchané brambory (1,10) 140,-

ÚT

Brokolicová krémová polévka (1,7) 12,-

1) Segedínský guláš „Speciál“, houskový knedlík (1,3,7) 105,-

2) Pečený filet z Tilápie na bylinkách a s mořskou solí, zeleninový bulgur, citrónová omáčka (1,4) 115,-

3) Filírovaná grilovaná krůtí prsíčka v tyrolské šunce s cherry rajčátky, šťouchané brambory (1,7) 125,-

4) Pečené králičí stehno na dijonské hořčici, šťouchané brambory (1,10) 140,-

ST

Gulášová polévka (1,7) 15,-

1) Grilovaná klobása, hrachová kaše, volské oko (3) 105,-

2) Pečené srbské žebírko, bramboráčky (1,3) 115,-

3) Panenské medailónky s žampiónovým ragů, tymiánové americké brambory (1,7) 125,-

4) Pečené králičí stehno na dijonské hořčici, šťouchané brambory (1,10) 140,-

ČT

Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9) 12,-

1) Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka (1,3,7) 105,-

2) Caesar salát (ledový salát, rajče, kuřecí maso, volské oko, parmezán, krutóny  (1,3,7) 120,-

3) ¼ Konfitovaná kachna s červeným zelím a domácími chlupatými knedlíky (1,3) 130,-

4) Pečené králičí stehno na dijonské hořčici, šťouchané brambory (1,10) 140,-

PA

Česneková krémová polévka (1,3,7,9) 12,-

1) Krkonošský kramflek s grilovanou uzenou krkovičkou a kysaným zelím (3) 105,-

2) Bramborové noky s vepřovou panenkou a lesními houbami sypané sýrem parmezán (1,3,7) 115,-

3) Pečená vepřová žebra na MEDU s CHILLI, hranolky, salsa (1,3,7) 125,-

4) Pečené králičí stehno na dijonské hořčici, šťouchané brambory (1,10) 140,-

Dezert na tento týden

Horké maliny se zmrzlinou a šlehačkou (3,7) 30,-

Za polévku objednanou samostatně (bez hlavního chodu) účtujeme 40,-

Stravenky přijímáme pouze PO – PA od 11.00 – 15.00 hodin!!!

Na stravenky vracíme do 5,-Kč

Telefon pro rezervace: 495 585 082

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Aktuální nabídku menu a jídelního lístku naleznete na www.inflagrantihk.cz

Otevírací doba: Po – Ne, od 11.00 do 23.00

Provozovatel: Restaurace Inflagranti s.r.o. , IČ: 28830636

Víkendové menu

Víkendové menu :

29.3. - 31.3.2019

 

Polévka: Česneková krémová polévka (1,3,7,9) 

 

Hlavní chod : Filírovaný telecí Hanger steak servírujeme s žampiónovým  ragů a vařenými brambory Granaille (7)

 

Cena :  249,-Kč

 

Novinky

 

Pivní novinka na Duben 2019

 

"Velikonoční Zlatá 13" 0,4l, spodní kvašení, 5,7%alk., nefiltrované, světlí speciál 39,-Kč

 

 

Sezónní nabídka  nápojů 

 

Malinový sekt 0,5% alk. 0,1l  45,-Kč

 

Aperol Spritz 0,16l  75,-Kč

 

Čaj z čerstvého zázvoru nebo máty 45,-Kč

 

Domácí teplý pomeranč s hřebíčkem  45,-Kč

 

Domácí teplý černý bez 45,-Kč

 

Domácí teplá meruňka s badyánem a skořicí 45,-Kč

 

Limonáda dle nabídky 50,-Kč

 

Cider s příchutí černého bezu a limetky 0,3l   70,-Kč

 

Cider Kingswood 0,4l  50,-Kč